achtergrond titel.jpg

Aerial Silks
Fotoshoot

Op zaterdag 10 september komt fotografe Iris Feijen naar het mooie stadje Thorn om daar aan het water prachtige silks foto's te maken.

Voor de shoot wordt er een wit doek opgehangen in een driepoot, met behulp van fotobewerking worden de palen van de driepoot helemaal weggehaald uit de foto.

Niki v.d. Schuren is aanwezig om te helpen met rechthangen en draaien, zodat de foto vanuit de mooiste hoek genomen kan worden.

achtergrond website 2.jpg

De fotoshoot duurt 30 minuten en is telkens in 2-tallen. Zodat je even kan uitrusten tussen de poses door. Uiteindelijk worden de 3 mooiste foto's volledig bewerkt en in groot formaat doorgestuurd.

Kosten zijn €40,00 per persoon. Indien je meer dan 3 foto's wenst, wordt daar een meerprijs van €10,00 per foto voor gevraagd,

De shoots worden ingepland tussen 16.00 & 20.30.

Bij slecht weer kan de shoot verplaatst worden naar zaterdagochtend of zondagochtend in datzelfde weekend.

Praktisch

 

Ik doe mee!

Bedankt voor je inschrijving!

achtergrond website.jpg

Tips voor je shoot!

  • Kies van tevoren 5 poses uit die je graag op foto wilt: 3 die je zeker wilt uitvoeren en 2 reserve voor als je tijd én energie over hebt.

  • Oefen deze poses van tevoren op een training. Maak ook daadwerkelijk foto's zodat je kleine 'foutjes' niet meer maakt tijdens je shoot: kromme knie, hoofd de verkeerde kant op, kapstok-tenen, gezichtsuitdrukking enz.

  • Houd er rekening mee dat een fotoshoot fysiek best zwaar is, neem dus wat te drinken mee, en ben op tijd ivm een warming up.