top of page

Open week

niki hoop doorzichtig.png

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Aerials Gym! Wil jij meedoen met een gratis proefles tijdens de open week van 28 augustus?

Lessen vanaf 4 jaar t/m iedereen die zin heeft om eens aerials te proberen!

Aerial silks 4-6jr: Dinsdag 16-17h

Aerial silks 7-11jr: Dinsdag 17-18h

Aerial silks 10-15jr: Donderdag 18-19h

Aerial silks 16+: Donderdag 19-20h

Aerial yoga: Vrijdag 9.30-10.30

Aerial yoga: Vrijdag 19-20h

Wil jij meedoen? Geef je dan op via dit inschrijfformulier

Wil je meer weten over de lessen of de sport zelf, scroll dan verder!

veerle doorzichtig.png
Heropage feb 2023.jpg

Info
Algemeen

Met Aerials bedoelen wij alle soorten luchtacrobatiek.

Zo kan je aerials beoefenen in bijvoorbeeld doeken (silks), een hoepel (lyra), of in een paal (flying pole). Je kan dan mooie poses uitvoeren, of drops maken waarbij je ineens een stukje naar beneden valt. Bij Aerials Gym kan je de volgende activiteiten volgen:

  • Aerial silks les

  • Aerial yoga les

  • Vrije training

  • Workshops

Ervaring in sport of aerials is niet nodig om les te volgen, je hoeft nog niet lenig of sterk te zijn, want de lessen zijn op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijden :) Dus laat dat geen drempel voor je zijn!

WhatsApp Image 2023-06-28 at 10.07.03.jpeg

Aerial
silks

Wellicht heb je het al eens gezien in het circus of bij programma's op tv zoals Holland's Got Talent: Een acrobaat die in 2 lange doeken allerlei kunsten uitvoert. Bij de lessen leer je verschillende poses en tricks. Ook bestaan er drops, waarbij je gecontroleerd ineens een stuk(je) naar beneden valt. Verder kan je rekenen op een full body workout, want naast het leren van leuke tricks, werk je ook aan het verbeteren van je kracht en lenigheid.

Nieuwsgierig naar aerials?

Schrijf je in voor een proefles!

IMG_3932.jpg

Aerial
yoga

Helemaal tot zen komen tijdens je aerial yoga les! Bij aerial yoga doe je oefeningen met een doek/hangmat die in de lucht hangt. Het doek ondersteunt, vermindert druk in de wervelkolom en haalt spanning weg uit je nek en schouders, daarom is deze yogavorm ook geschikt voor mensen met rug- , schouder- en polsklachten. Deze vorm van yoga is vaak wat speelser dan de reguliere yogalessen. Bij aerial yoga werk je zowel aan lenigheid als kracht. Net als bij gewone yoga kan je talloze poses aannemen, van makkelijk tot moeilijk. Iedereen kan daarom meedoen.

PXL_20230630_180815636.jpg

over
mij

Mij... Dat ben ik dus, Niki van der Schuren: Mijn hele leven geturnd en op ongeveer 22-jarige leeftijd, ivm de vele pijntjes die ik bij het turnen kreeg, overgestapt op Aerials.

Aerials bood mij alles wat ik in al mijn alternatieven voor het turnen niet vond: Het steeds naar nieuwe doelen en tricks toewerken, ipv wedstrijden kon ik nu optreden en publiek vermaken, waardoor ik nog steeds events had om naartoe te werken. En ook nog steeds oefenen op lenige of krachtige elementen. Kortom, ik had mijn nieuwe sport eindelijk gevonden.

 

Helaas waren er geen lessen te volgen in omgeving Roermond, dus samen met mijn trainingsmaatje Iris Feijen, leerden wij van elkaar, youtube en instagram. 10 uur per week trainen wij nog altijd samen en delen wij onze passie met jullie dmv Arte Favola (voor optredens) en Aerials Gym (voor aerials lessen)

Behalve aerial silks train ik ook graag aerial straps en duo lyra.

IMG_3832-3.jpg
IMG_3885-4.jpg

Nieuwsgierig naar aerials?

Schrijf je in voor een proefles!

Reviews

Niki geeft super goed les en heeft altijd voor iedereen een persoonlijk programma voorbereid. Ik heb hier in een paar maanden al veel vooruitgang gemaakt en de sfeer is altijd gezellig. Aanrader!

VICKY

Als beginner ben ik erg tevreden met de manier hoe de lessen zijn opgebouwd. Aandacht voor de basis en zodra je je daar zeker in voelt, leer je de moeilijkere moves. Deze worden stap voor stap uitgelegd zodat je op je eigen tempo kan leren. Daarnaast is de sfeer in de groep prettig. Ik kende niemand uit de lesgroep, maar voelde me vanaf dag 1 welkom en thuis!

PAUL

Only had the trial day so far but I'm already excited to start as a member. The class was fun and Niki was really helpful and patient throughout it. Highly recommended.

ROSAURA

Mijn dochter volgt sinds een half jaar de Aerial Silks lessen van Niki. In een korte tijd heeft ze al zo veel geleerd! Niki geeft ontzettend leuk en enthousiast les en daarbij heeft ze oog voor het individueel niveau van elk kind. De lessen zijn gevarieerd, uitdagend en erg gezellig. Daarnaast organiseert ze ook nog veel activiteiten. Kortom een aanrader voor degenen die een uitdagende, originele sport willen doen!

CLAUDIA

paul doorzichtig.png
kirsty doorzichtig.png
veerle doorzichtig.png
bottom of page