top of page

Open week

niki hoop doorzichtig.png

Kom langs in de week van 3 april voor een gratis les aerial silks of hoop. Lessen vanaf 4 jaar t/m iedereen die zin heeft om eens aerials te proberen!

Tijdens de open week zijn er aerial silks lessen op

Maandag / dinsdag / Woensdag

Er zijn aerial hoop lessen op

Donderdag

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op via dit inschrijfformulier

Wil je eerst iets meer weten over de lessen, scroll dan nog even verder.

veerle doorzichtig.png
Heropage feb 2023.jpg

Aerials

Aerials is de verzamelnaam voor verschillende soorten luchtacrobatiek.

Bij Aerials Gym geven we les in lange doeken (aerial silks) en in een grote hangende hoepel (lyra of aerial hoop).

Wellicht heb je het al eens gezien in het circus of bij programma's op tv zoals Holland's Got Talent

De lessen

Bij de lessen leer je verschillende poses en tricks in de doeken of de hoepel. Ook bestaan er drops, waarbij je gecontroleerd ineens een stuk(je) naar beneden valt. Verder werk je in een les ook aan het verbeteren van je kracht en lenigheid

Voor wie

Lessen worden gegeven op verschillende niveaus en zijn opgedeeld in verschillende leeftijden van jong tot 'oud' (al gebruik ik dat woord liever niet!).

Voor de lesindeling kan je een kijkje nemen in het lesrooster.

Ervaring in sport, of specifiek in aerials is dus totaal niet nodig, en je hoeft ook niet lenig of sterk te zijn om aan aerials te beginnen, mocht dat een drempel voor je zijn om je in te schrijven!

Aerials Gym

Aan het begin van de eerste lockdown is aerials Gym gestart in een zaaltje bij crossfit Roermond met 2 uur les per week. Enkele maanden later moesten we verhuizen naar het ROERcollege om meer lessen te kunnen geven.

 

Op 1 april  mag ik met trots vertellen dat Aerials Gym verhuist naar een eigen studio. Dit betekent dat de wachtlijst definitief wordt opgeheven vanaf april!

Om deze reden zijn er die hele week gratis lessen te volgen voor iedereen die geïnteresseerd is. Wil jij meedoen? Schrijf je hier in

bottom of page