Over mij

Mijn naam is Niki van der Schuren. Voor mij is niks zo leuk als het overbrengen van mijn passie voor aerials en acrobatiek op anderen.  Vanuit mijn enthousiasme voor de sport, ben ik in september 2020 Aerials Gym gestart: Zodat jullie straks allemaal net zo kunnen genieten van aerials als ik!

About

About

I&N-58 (Custom).jpg
IMG_3832-3.jpg

Op 4-jarige leeftijd ben ik gestart met turnen en muziek maken. Ik heb altijd getwijfeld of ik nu professioneel door zou willen gaan met muziek, of liever met sport. Uiteindelijk koos ik voor muziek, studeerde cum laude af aan het conservatorium voor docent muziek, en heb daarnaast zoveel mogelijk uren in mijn sport gestoken.

Na mijn studie werd ik aangenomen als docent op een middelbare school en tourde ik door Europa met mijn band The Ragtime Rumours . Dit was ook de tijd waarin het turnen steeds minder goed ging wegens terugkerende blessures. Ik trainde 5x per week, maar het was frustrerend om steeds minder dingen te kunnen doen vanwege de pijn. Het lukte me pas daadwerkelijk (grotendeels) te stoppen met turnen toen ik een nieuwe passie had gevonden: Aerials

Waarom Aerials?

 

In aerials zit  alles wat ik zo geweldig vind aan het turnen: Een super actieve sport die er ook nog eens prachtig uitziet. Daarnaast doet het een beroep op mijn kracht en lenigheid en kan ik telkens naar nieuwe doelen toe werken. Je leert een trick, kan hem perfectioneren, en op een bepaald moment 'beheers' je echt iets nieuws. Voor mij werkt dat in ieder geval mega motiverend.

Omdat ik zelf geen trainer heb, leer ik met mijn beste vriendin en trainingsmaatje 'Iris Feijen' via youtube en instagram van andere professionele acrobaten. Ook trainen we vaak met gelijkgestemden, zodat we kunnen leren van elkaar. We treden op onder de naam:

Arte Favola.