top of page

Over mij

Mijn naam is Niki van der Schuren. Voor mij is niks zo leuk als het overbrengen van mijn passie voor aerials en acrobatiek op anderen.  Vanuit mijn enthousiasme voor de sport, ben ik in september 2020 Aerials Gym gestart: Zodat jullie allemaal net zo kunnen genieten van aerials als ik!

add-4 (Custom)_edited.jpg

About me

Op 4-jarige leeftijd ben ik gestart met turnen en muziek maken. Ik heb altijd getwijfeld of ik nu professioneel door zou willen gaan met muziek, of liever met sport. Uiteindelijk koos ik voor muziek, studeerde cum laude af aan het conservatorium voor docent muziek, en heb daarnaast zoveel mogelijk uren in mijn sport gestoken.

Na mijn studie werd ik aangenomen als docent op een middelbare school en tourde ik door Europa met mijn band The Ragtime Rumours. Daarnaast was ik nog steeds al mijn vrije uren in de turnhal te vinden.

Later heb ik nog een opleiding basis personal training gevolgd en een docentenopleiding voor aerial yoga.

This year first year for festival 'zwolle op grote hoogte'. Iris and I were part of it wit

About me

Turnen werd steeds belangrijker in mijn leven, maar wegens terugkerende blessures werd het tijd om verder te kijken naar een andere sport die mij dezelfde voldoening kon geven. Ik stopte pas (grotendeels)  met turnen toen ik mijn nieuwe passie had gevonden: Aerials

In aerials zit  alles wat ik ook zo geweldig vind aan het turnen: Een ontzettend leuke sport die er prachtig uitziet. Het doet een beroep op mijn kracht en lenigheid en ik kan telkens naar nieuwe doelen toe werken: Je leert een trick, kan hem perfectioneren, en op een bepaald moment 'beheers' je echt iets nieuws. 

​Het is zo leuk om te doen, dat aerials echt meer bekendheid verdient dan de sport nu heeft.

I&N-34 (Custom)_edited.jpg

about me

Momenteel train ik 3 tot 4x in de week, en sta daarnaast vele uren in de zaal bij Aerials Gym. Ik ben een van die gelukkige mensen die van haar hobby en passie ook haar werk heeft kunnen maken.

Ik train altijd samen met vriendin en trainingsmaatje 'Iris Feijen' .

Omdat wij geen trainer hebben, trainen we elkaar mbv youtube en instagram of we spreken af met andere acrobaten.

 

Samen met Iris treed ik op met Arte Favola . We geven solo en duo shows met aerial silks, sling, hoop en straps.

bottom of page