top of page
< Back

Lotte Biermans

Docent aerial yoga

Lotte Biermans

Ontmoet Lotte, een ervaren yogadocent met een passie voor aerial yoga en Ayurveda. Bij Aerials Gym verzorgt Lotte met toewijding aerial yogalessen, waarin ze haar kennis en ervaring inzet om anderen te helpen meer balans te vinden in hun leven.

Lotte's eigen reis naar een gezondere en bewustere levensstijl heeft haar geleid naar de wereld van yoga en Ayurveda, waarbij ze haar ervaringen en inzichten deelt om anderen te helpen hun welzijn te verbeteren.

In haar aerial yogalessen combineert Lotte traditionele yogahoudingen met de unieke dynamiek van aerials. Deze innovatieve benadering biedt niet alleen de voordelen van yoga, zoals verbeterde flexibiliteit, kracht en innerlijke rust, maar ook de sensatie van gewichtloosheid en vrijheid die hoort bij het zweven in de lucht.

Met haar zorgzame en ondersteunende aanpak creëert Lotte een veilige en inclusieve omgeving waarin deelnemers kunnen ontspannen, zichzelf kunnen uitdagen en hun lichaam en geest kunnen versterken.

Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de wereld van yoga, Lotte heet je van harte welkom om deel te nemen aan haar aerial yogalessen en samen te werken aan een gezonder, gelukkiger en bewuster leven.

bottom of page