top of page

Wijzigingen
sept 2023

Nu Aerials Gym eindelijk een eigen locatie heeft en er meer lessen per week zijn, wil ik graag meer vrijheid bieden aan de leden om zelf de te volgen les, de dag of het tijdstip te kiezen. Om jullie deze vrijheid te kunnen geven is het nodig dat we overstappen op een geheel nieuw systeem.

Ik ga het hieronder zo helder mogelijk proberen uit te leggen, maar als je ergens vragen over hebt, dan hoor ik het graag! 

Let op: Onderstaande informatie is onder voorbehoud, de migratie van het systeem vindt deze maand plaats, en wellicht dat er dan vanwege praktische redenen nog enkele zaken zullen wijzigen.

add-4 (Custom)_edited.jpg

Niveaus

Na de zomervakantie worden de leden onderverdeeld in 3 niveaus. De docent bepaalt (evt in overleg met de leden) welk niveau passend is. Bij twijfel kan gevraagd worden een aantal dingen in de doeken te laten zien.

Beginner 

Hier leer je de basistechnieken en je eerste tricks in de doeken. Deze basis heb je nodig om mee te kunnen doen met de intermediate lessen. Je komt als beginner iedere week op een vast tijdstip naar de les. Deze periode duurt minimaal 3 maanden (voor de hele snelle leerling) maar reken op gemiddeld een half jaar als je net begint met deze sport.

Intermediate 

Op dit niveau beheers je de basis, en ben je in staat om drops en sequences te leren. Je mag vrij inschrijven voor lessen op beginner of intermediate niveau.

Advanced

Op dit niveau heb je al meer kracht en lenigheid ontwikkeld. Hierdoor kan je moeilijkere en langere sequences leren en mag je je inschrijven voor lessen op beginner, intermediate of advanced niveau.

This year first year for festival 'zwolle op grote hoogte'. Iris and I were part of it wit

Over de les

Soorten les

Er zijn straks 4 soorten les te volgen:

  • aerials silks: maandag t/m donderdag.

  • Aerial fitness: donderdag (16+)

  • Aerial yoga: vrijdag (nu alleen 16+)

  • Vrije training: vrijdag of tijdens bestaande lessen

Je wordt ingedeeld in een vaste groep op een vaste dag. Bij deze les ben je altijd verzekerd van een plekje om te trainen.

Wil je je les wijzigen, dan schrijf je je uit voor je eigen les en schrijf je je in bij een andere les die past bij jouw niveau.

Lesopbouw

Iedere* silksles bestaat uit 4 onderdelen:

  • 5/10 min: Warming up

  • 10/15 min: Kracht, conditie & lenigheid in de doeken

  • 20/25 min: Leren/herhalen nieuwe sequence

  • 10/15 min: Onder begeleiding zelf tricks en sequences herhalen

  • 5 min: Cooling down & Opruimen

*beginners hebben een afwijkende lesopbouw

 

Lesinhoud

Bij iedere les van hetzelfde niveau wordt eenzelfde sequence aangeleerd. Hierdoor kan je makkelijk switchen tussen verschillende dagen/tijden

 

Let op: Als je 2x per week les volgt, neem ik nog contact met je op om je voorkeur te bespreken voor de inhoud van je 2de les in de week.

I&N-34 (Custom)_edited.jpg

Overig

Betaling

2 weken kerstvakantie en 2 extra weken zomervakantie zijn verrekend in de prijs.

In augustus zijn er geen lessen.

In de nieuwsbrief van augustus volgt meer informatie over de exacte uitwerking van de betaling, dus onderstaande kan nog aangepast worden ivm de praktische kant van de nieuwe software, maar het zal hier ongeveer op neer komen: 

Maandabonnement: Je betaalt in 

11 maandelijkse termijnen (in augustus wordt er ivm de vakantie niet geïncasseerd)

Jaarabonnement: U betaalt voor 44 lesweken per jaar, de prijs hiervan wordt evt. verdeeld over 11 of 12 termijnen.

Afmelden

Indien je je 24 uur vantevoren afmeldt voor een les, heb je de mogelijk om je 'lescredit' te gebruiken voor een andere les in diezelfde week*

*deze termijn is ook nog onder voorbehoud

bottom of page