top of page
< Back

Aerial straps

Nils Valkenborgh

14 augustus 2024

Aerial straps

Klik op de afbeelding voor  info over de docent(en)

Omschrijving: Misschien moet je even starten met acronils op instagram te bekijken. Dan begrijp je direct waarom ik zo enthousiast ben dat hij bij ons een workshop komt verzorgen! Nils is topturner en professioneel aerialist en heeft meegedraaid in grote producties zoals tomorrowland en La Perle in Dubai. Zijn expertise ligt op het gebied van flying pole, bunjee straps en gewone straps. 

- In de level 1 workshop zal hij jullie de beginselen van straps leren, denk aan krachtoefeningen, techniek en spinning.

- De inhoud van Level 2 wordt aangepast aan jullie wensen. Denk hierbij aan rollups, flairs, krachtposes zoals sideplanche, meathook en backlever.

Nils is een geduldige en ontzettend goede trainer. Als hij helpt, voelt iedere beweging veilig. Hij legt bewegingen stap voor stap uit en weet ze te ontleden tot in de kleinste details met veel aandacht voor de juiste techniek en lichaamspositie. Als je ooit van plan bent straps te gaan leren, raad ik je echt aan om vandaag te komen, want zijn lessen zijn echt ontzettend waardevol. (ik weet niet of dit bericht té enthousiast is, maargoed, ik heb hem ook niet voor niets uitgenodigd! ik ben nu eenmaal erg enthousiast over zijn skills als acrobaat én als trainer)

Verplichte vaardigheden:

Omdat straps best zwaar is, is de indeling gebaseerd op kracht: 

Level 1: Je kan een invert in de lucht

Level 2: straddle, min 1 pullup, invert met gestrekte benen


Prijs: €25,00

Deelnemers: Min 6, max 12

Tijd:

- Level 1:19.00-20.00 (zie aanmeldbutton hieronder)

- Level 2: 20.00-21.00 (zelf even via de agenda boeken)

bottom of page