top of page
< Back

Jenny Lynch

Docent aerial silks

Jenny Lynch

Maak kennis met Jenny Lynch, een waardevolle toevoeging aan ons team hier bij Aerials Gym en van Amerikaanse afkomst. Ze heeft haar passie voor aerials al vroeg ontdekt en later gedurende twee jaar nog gestudeerd aan een circusschool in Amerika, waar ze haar vaardigheden verder heeft verfijnd en verrijkt.

Jenny valt op door haar ongelooflijke creativiteit en uitvoering in haar bewegingen, en ondanks haar kleine gestalte is ze buitengewoon sterk. Haar performances zijn niet alleen indrukwekkend vanwege haar technische vaardigheden, maar ook vanwege haar vermogen om een diepe emotie op te roepen bij haar publiek. Bij Jenny gaat het niet alleen om losse tricks, maar om het vertellen van een verhaal.

Naast de advanced groep die ze traint bij Aerials Gym is Jenny werkzaam bij het huis van bewaring, waar ze haar passie voor dienstbaarheid aan haar gemeenschap toont. Haar inzet voor deze belangrijke rol getuigt van haar toewijding aan het ondersteunen en begeleiden van anderen, zowel binnen als buiten onze studio.

Jenny heeft voorheen ook haar eigen aerial & pole studio gehad. Haar vaardigheden omvatten niet alleen aerial silks, maar ook pole en aerial cube. Jenny wordt door velen beschreven als een heel liefdevol en zorgzaam persoon, en haar aanwezigheid hier bij Aerials Gym brengt een warme en ondersteunende sfeer met zich mee waar iedereen blij mee is!

bottom of page