top of page
< Back

Niki vd Schuren

Eigenaar/Docent aerial silks

Niki vd Schuren

Hallo allemaal! Ik ben Niki van der Schuren, de trotse oprichter van Aerials Gym. Mijn liefde voor turnen en acrobatiek begon al op jonge leeftijd en heeft me nooit meer losgelaten. Als kind kon ik niet genoeg krijgen van de adrenaline van het uitvoeren van flips en trucs, en die passie heeft me geleid tot waar ik nu ben.

Naast mijn passie voor aerials heb ik een achtergrond in muziek die net zo divers is als mijn vaardigheden in de lucht. Met een conservatoriumopleiding en jarenlange ervaring voor de klas, heb ik mijn muzikale horizon verbreed en mijn passie voor uitvoeren gevoed. Als lid van de band "The Ragtime Rumours" heb ik door heel Europa getoerd, waarin ik voornamelijk contrabas, bariton sax en dwarsfluit speelde. Muziek is altijd onderdeel van mijn leven geweest, en het heeft me geleerd hoe ik creativiteit, discipline en expressie kan combineren.

En als de wind goed staat, kun je me vinden op het water, want kitesurfen is een andere passie die ik koester. Er is iets magisch aan de kracht van de wind en de vrijheid van het surfen op de golven, en ik kan er geen genoeg van krijgen.

Met Aerials Gym heb ik mijn dromen weten te verwezenlijken door mijn passies te combineren en een ruimte te creëren waar mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen samenkomen om plezier te hebben, te leren en te groeien. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio en samen te vliegen naar nieuwe hoogten!

bottom of page